Ny termin

Nu startar snart den nya terminen! Vill du vara med?

Kontakta Patrik Wingård: 0525-30002

Vi ska göra Himlarnas Harmoni i Göteborgs Domkyrka i höst samt i Kville kyrka igen. Dessutom ligger vi i startgroparna för att planera Frankrikeresan. Blev du nyfiken nu? Ja, det borde du! Vill du med? Bra. Ring Patrik nu!

Hälsningar,
Sångfröken Carolina

Kommentarer
Postat av: catharina göransson

Hej och tack för körhelgen i Göteborg! Det var
rätt och rimligt att vi i BKK denna gång reste ner till BMK och kyrkan i Biskopsgården var verkligen jättefin att vara i. Jag blev överraskad och alldeles tagen av konfirmationen. Budskapet som liksom anmälde själva verkligheten runt akten: "... så att vi kan leva här i Biskopsgården" slog rakt in. Bra rep, styckena är ju nya för oss som inte varit med så länge, men det kommer nog, tänker jag, ett bra rep har långtidsverkan, den här kören kan komma att låta otroligt bra också med oss!! Jag låg på en bänk en stund i domkyrkan och vilade och lyssnade, ni var gråa och vita i ansiktet av trötthet, kära vänner, men det lät urvackert, rent och enat. Catharina

2007-09-24 @ 22:06:23
Postat av: Carolina

Tack själv! Jag håller med dig! Jag kopierar den här texten till det inlägget jag nyss lagt ut om körlägret. Jag tror de andra skulle bli glada av att läsa det du skrivit! = )

2007-09-29 @ 23:40:12
URL: http://filurlina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0