Vardagspyssel


CD-spelare, pall, kaffemugg, hörlurar, notställ & noter. En körsångares
bästa vänner vid instudering av nya stycken!

Ett slitgöra är det, att lära in sina stämmor mellan repetitionerna! Men man får lön för mödan på nästkommande repetition, när man tilsammans med restren av kören märker hur klangerna faller på plats och hur ens egna röst flätas in i kamraternas. Det är en skön känsla när var och en av oss kommer till repetitionerna och kan sin stämma, och vi tillsammans med vår musikaliske ledare gör vackert klingande musik av dom svarta små prickarna på papperet!

Joakim Nilsson - Bas

PS
Är du korist i Bohusläns Kammarkör och läser rubriken kan du med fördel dela upp den i 3 stavelser & läsa: "Var dags pyssel". DS


Kommentarer
Postat av: Catharina sopran

Just så! Fast mycket dammigare hemma hos oss, pianot t ex - och på lördag kommer Daniel att se detta, när han och Carolina och Edda kommer hit för att prata Dido, skam över oss!! Och på grammofonen snurrar dagligen CD:n med Dido Aeneas, det är musik som snabbt sätter sig som örhängen, och vid varje längre körning hinns flera satser med i bilen, där man dessutom utan att försöka verka som någonting alls, bara kan sjunga solo tillsammans med Belinda och Dido.

Jag säger som Dido: I loooove...

Vi ses!

Catharina

2011-03-11 @ 15:44:39
Postat av: Carolina Friberg - Konstnärlig ledare BKK

Härligt att se Jocke!



Jag dammar av flygeln varje dag jag har elever men det ser aldrig dammat ut ändå... Och noter dräller omkring överallt också!

2011-03-11 @ 22:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0