Som en urkramad disktrasa...

... och som i ett rus... känner man sig... på samma gång... även efter en 6 timmars repetition med BKK.. men "fy bubblan" (som jag vill minnas att någon av Astrid Lindgrens figurer uttrycker det) så härligt det är! På något vis samtidigt en känsla av trötthet och total utmattning mentalt sett, och på samma gång någon sorts oförklarlig påfyllning av ennergi. Man försöker förstå allting, ta in precis allt från dirigenten.. men då är det 3 takter för sent, och då sitter man där vackert! HAHA... GRATTIS!! Bättre lycka nästa gång!

Men tack vare kamratskapen vi har i BKK, går det bra att sjunga fel ibland. Man får en klapp på axeln och en liten ljudande tillträttavisning ibland, och så är man " på banan" igen. Håll utkik efter nästa "öppet hus" som vi anordnar, och känn dig hjärtligt välkommen in i kören! 


Njutande sopran?
Njutande sopran

Joakim Nilsson - Bas

 

Kommentarer
Postat av: Christina Ä

Det var en fantastisk "ingång" till förmiddagens Didorep.

Och känslan och styrkan i våra röster efteråt!

2011-03-12 @ 23:50:46
Postat av: Carolina Friberg - Konstnärlig ledare

Ja, det var ett mycket fint rep! Idag var vi en kör! Inte en gammal kör med nya medlemmar utan en enda hel kör! Jättekul! Och det börjar låta sång om det hela! Härligt att få vara med om denna utveckling!

2011-03-13 @ 00:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0